Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Το βαθύ ΠΑΣΟΚ, είναι ΕΔΩ ενωμένο δυνατό!!!

Ψηφοφορία διεξήχθη και στην τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας την Κυριακή 24/2/2013 για την ανάδειξη των συνέδρων που θα εκπροσωπήσουν την οργάνωση στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος.
Ψήφισαν 195 άτομα αριθμός ρεκόρ για την εποχή που διανύουμε και την πολιτική απαξίωση που βιώνουν όλα τα κόμματα εξουσίας, πολύ δε περισσότερο το ΠΑΣΟΚ!
Στους προσελθόντες ΠΑΣΟΚΟΥΣ οργανωμένους οπαδούς έδωσε το καλό παράδειγμα και ο “ανεξάρτητος” δήμαρχος Σαλαμίνας κ Γιάννης Τσαβαρής παλιό κι οργανωμένο κομματικό στέλεχος γράφοντας στα παλιά του παπούτσια την ανεξαρτησία του!!!
Ας το ‘χουν αυτό υπ’ όψιν τους οι “δεξιόστροφοι” ήδη σύμβουλοι του πράσινου δημάρχου πολύ δε περισσότερο οι νεοφώτιστοι που προσπαθεί να τους περάσει το μήνυμα του “ανεξάρτητου” υποψηφίου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Πηγή.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

την επομενη φορα θα ψηφηση στη χρυση αυγη....ετσι για να ειμαστε πολυσιλεκτικοι ρε αδερφε μου

Ανώνυμος είπε...

Όσο κι αν θέλει να κρυφτεί ο δήμαρχος δεν μπορεί. Κουφάλες και φασιστόμουτρα είναι όλοι οι υποψήφιοι τοπικοί αρχοντίσκοι.
Η λύση είναι μία. Γιαούρτια ,αυγά και ξύλο στους σκατοπασόκους , τους ΝεοΔημοκράτες και πάνω απο όλα στους φασίστες της Χρυσής Αυγής που είναι σκυλιά των αφεντικών. Ένας από αυτούς τους σούπερ Έλληνες έφαγε τις χρονιάς του τις προάλλες καθώς κυκλοφόραγε με μπλουζάκι της Χ.Α.

Ανώνυμος είπε...

Συγκεκριμένα στα Βασιλικά τις έφαγε το σκουλήκι της ''Χροισείς Αβγείσ''